Søndagshygge


Hej kære gæst


Så er vores hyggesøndage tilbage, første gang bliver nu på søndag d. 31. Oktober og fortsætter frem til vi går på juleferie.

Som noget nyt sætter vi ét lang bord op i restauranten, så vi rigtig kan komme hinanden ved (de fleste kender alligevel hinanden)

Hovedretter kommer til at variere i pris 150-200 kr, mens forretter og desserter kan tilkøbes for 60 kr per styk.

De kommende 4 søndags menuer byder på følgende:

 

31. Oktober.

Klassisk reje cocktail med springere og hjemmelavet thousand Island.

Svineskank med sprød svær, urtemos og sylt.

Citron fromage med flødeskum og knas.


7. November.

Tartelet med høns i asparges.

Stegt flæsk med persille sovs, kartofler, syltede rødbeder og sennep.

Hjemmelavet regnbue is med knas.


14. November (i fiskens tegn).

Tunmousse med rejer og citron.

Helstegt rødfisk med brunet smør, knust kartoffel og pico de gallo.

Gl.dags æblekage med flødeskum og rasp.


21. November.

Jordskokke suppe med sprødt og sylt.

Boeuf bourgignon med kartoffelmos og sylt.

Rødgrød med fløde.


 

Vi åbner fra klokken 18 og det er som altid en rigtig god idé at bestille bord på forhånd.

De bedste hilsener fra Martin og holdet bag 1B.